שאלה

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

29/12/2014 | 20:55 | מאת: דנית

מהי הרגשת זרם קלה בשן ושעדיין לא מעיר משינה בלילה עדיין זה מצביע על צורך בטיפול שורש , כי זה עדיין לא הרגשת דופק חזקה האם לא יטופל זה יהפוך למצב כזה והזרם הזה מגיע בינתיים רק כמה פעמיים ביום האם בטוח זה יחריף אם לא יטופל?

דנית שלום יש לבדוק את השן. לא כל תחושת זרם דורשת טיפול שורש. לפעמים מספיק לעשות/להחליף סתימה או לטפל בשחיקה של השן. חשוב לבדוק מהר, העדר טיפול יוביל בפרוש לטיפול שורש . בהצלחה והרבה בריאות

מנהל פורום טיפולי שורש