כאבים

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

25/12/2014 | 19:10 | מאת: נטע

יש לי כאבים בסתימה לבנה , לא מוצאים כלום לא בצילום ולא בבדיקה , הכאבים מגיעים גם ספונטנית , וגם נמשכים הרבה זמן אחרי האכילה / שתיה והיום הרגשתי פעם/פעמיים גם כאב בשן שאכלתי מה זה אומר ? וגם פעם אחת זרם קל ביותר ? ואיך זה הגיוני אם יש תסמינים לא רואים שוב דבר לא בבדיקה ולא בצילום וגם שאני נוגעת בנקודה מסויימת עם משהו קצת יותר קשה זה גם מקפיץ אותי קלות.

נטע שלום שלל התסמינים שתארת מאפיינים דלקת בשן שמתפתחת בהדרגה .לעיתים לא רואים בצילום בעיה בשלבים הראשוניים אלא בשלב הרבה יותר מאוחר. במקרים כאלו מסתמכים על סימנים קלינים - תאור הכאב והדגמתו. רב הסיכויים שתזדקקי לטיפול שורש , מעבר לכך קשה לי לעזור לך ללא בדיקה. בהצלחה . ד"ר דבורקין אילנה

26/12/2014 | 17:06 | מאת: נטע

איך זה שהכאבים ואפילו מטישים באים רק ביום ובלילה לא מעיר ולא כלום . ויש לי עוד סתימה הפעם אמלגם שבצילום יש בעיה קלה אבל נאמר אם כבר יעשו טיפול שורש אולי נחשוב על שתי השיניים במיוחד שצמודות מה דעתך? במיוחד שהבעיה תפרוץ גם שם במוקדם או במאוחר.

מנהל פורום טיפולי שורש