טיפול שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

24/12/2014 | 10:04 | מאת: שירה

שאלה אחרונה לפני שהולכת עוד פעם: אבל ממש מרגישה ספונטנית ובטוחה שמהשן הזאת , גם נגעתי קצת יותר חזק והקפיץ אותי , והיום גם כאב חד אחרי אכילה וגם סתם ככה כאב ממש חזק כמו זרם קל , לא זרמים חזקים שממש כואב ואי אפשר אבל נראה לי שזה תחילתו של הכאב וצורך בטיפול שורש מה דעתך? ואם זאת הבעיה איך הולך התהליך כי יש סתימה על השן?

הי שירה מה שתיארת נשמע כמו שן עם דלקת שהטיפול בה הוא טיפול שורש אך שוב בלי בדיקה קשה להגיד . אם באמת תזדקקי לטיפול שורש , הרופא יבחר בין להוציא את הסתימה לבין לקדוח דרכה . לכל שיטה יתרונות וחסרונות אך בכל מקרה הסתימה לא מהווה מכשול . בהצלחה

24/12/2014 | 15:43 | מאת: שירה

ואם זה להוציא את הסתימה גם המומחה לטיפול שורש או שהרופא המשקם אמור לעשות זאת?

מנהל פורום טיפולי שורש