יכול להיות שזה טיפול שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

23/12/2014 | 17:07 | מאת: מעיין

יש איזה סתימה שמציקה לי בשן טוחנת למטה האם זה נראה כטיפול שורש ? והיום כאב לי לא רק בחם או קר אלא גם חמים / פושר מה זה אומר ? וגם יש כאבים ספונטנים הרגשתי כאב אפילו שאני עשיתי פיהוק כאב וכואב מאוד שאני מצחצחת וגם מאוד שמנקה באיזור של השן הזאת בין השיניים מה שבשום שן אחרת לא כואב , אני כמובן אלך לבדיקה אבל לדעתך האם אצטרך טיפול שורש? והייתי לפני זמן מה ולא ראו כלום חשבו שזה אולי רגישות אבל אם זה לא רק בחם/קר האם זה אומר משהו אחר ?

מעיין שלום כמו שאמרת בעצמך יש צורך בבדיקה כדי לקבוע תכנית טיפול אבל רגישות לחום וכאבים ספונטניים הם מהסימנים היותר מובהקים של שן מודלקת הדורשת טיפול שורש . טוב שרופאיך חיכו ולא מיהרו לטפל כשהמצב לא ברור אך כשהסימנים הופכים להיות מובהקים וממוקדים אין מנוס מטיפול הרבה בריאות ד"ר אילנה דבורקין קינן

27/12/2014 | 09:29 | מאת: מעיין

ואיך זה הגיוני שפחות משנתיים מביצוע הסתימה הלבנה כבר קורה משהו למרות שעוברת ניקוי אצל שיננית כל חצי שנה ושומרת על היגיינה , או יכול להיות שהסתימות הלבנות בעיקר בשיניים טוחנות לא מחזיקות הרבה זמן , ואם יש משהו איך לא רואים כלום בצילום.

מנהל פורום טיפולי שורש