טיפול שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

23/12/2014 | 13:57 | מאת: שירה

היום שתיתי וכאב אפילו ששתיתי פחות מחם רגיל אלא רק חמים וממשיך זמן מה זה החמרה במצב?

הי שירה. כן התאור שלך נשמע כמו החמרה, אבל קשה לי לאמוד ברמה הפרקטית מה צריך לעשות, מבלי שבדקתי. צר לי אבל תצטרכי להגיע פעם נוספת לרופא דך. בהצלחה

23/12/2014 | 15:31 | מאת: שירה

אם זו באמת החמרה הטיפול שורש אמור לעזור למרות שלא רואים בצילום והאם זה יכול להיות כל הרגישות גם סימפטומים של שבר ולא רק חור במיוחד גם שנוגי משהןא חזק מקפיץ אותי ומרגישה כאב חזק אפילו.

מנהל פורום טיפולי שורש