כאבים

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

22/12/2014 | 22:17 | מאת: דלית

יש לי כאבים בשן גם בצחצוח , גם בניקוי בין השיניים וגם נגעתי יותר חזק בשן והקפיץ אותי וגם אחרי קא/חם מה זה אומר הכאבים הנ"ל?

דלית שלום מאחר ואת מתארת מצב של כאב המופיע בעקבות גרוי כלשהו , צחצוח קר נגיעה שמקפיצה, קים סיכוי שמדובר ברגישות הנובעת מסתימה לקויה או עששת או שחיקה של השן . כל הנ"ל מטופלים בסתימה מסוגים שונים. אבל יכול להיות , במיוחד אם גם קיימת רגישות לחום שהמצב הוא כבר בלתי הפיך( עששת עמוקה מדי , שחיקה גדולה מדי) , במקרה כזה ידרש טיפול שורש למרות שעדיין לא התפתחו כאבים ספונטניים . מקוה שעניתי לך אל תהססי לפנות שוב

מנהל פורום טיפולי שורש