טיפול שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

16/12/2014 | 21:19 | מאת: שירה

טוב לאור העובדה שאמרת שכנראה אצטרך טיפול שורש יש לי עוד שאלה: אבל מה זה תדירות משתנה בכאבים: יום אחד הכאבים הספונטנים ממש כואבים ובעוצמה חזקה ומתחילים משאני קמה , ויום אחד הכאבים הספונטנים בעוצמה בינונית , למרות שבכל המצבים אחרי אכילה/שתיה / צחצוח וניקוי תמיד כואב , מה זה אומר על עוצמת הצורך בטיפול שורש ועל סוג ההחמרה שכבר נעשתה יש איזה משמעות בשינוי העוצמות על הנזק והטיפול שצריך

הי שירה העוצמה המשתנה אופיינית לדלקת כרונית בשן , וכנראה דורשת טיפול שורש . טיפול שורש הוא בבחינת " נגעת נסעת" ברגע שהוגדר צורך , עושים טיפול בכל תעלות השורש, וזה לא משנה מה היתה רמת הכאב שהובילה לטיפול . סטטיסטית מי שסבל כאבים חזקים לפני טיפול , יסבול ביום שאחרי הטיפול קצת יותר מזה שלא כאב לו .מלבד זאת אין לעוצמת הכאב, שום משמעות לעתידה של השן. חג שמח .ד"ר אילנה דבורקין קינן

17/12/2014 | 07:48 | מאת: שירה

אז לפי מה שאת אומרת זה כמעט וודאי שאצטרך טיפול שורש? וחג שמח גם לך ותודה על ההעינות המהירה.

מנהל פורום טיפולי שורש