כאב בסתימה

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

15/12/2014 | 20:03 | מאת: שירה

מה אומר כאב בסתימה לבנה שן טוחנת אם זה משנה בהתחלה רק בצחצוח , עכשיו בניקוי בין השן הנ"ל כאב חזק מאוד . היה כאב אחרי שתיה חמה ו/או קרה שהמשיך קצת אחרי הגירוי. ומהיום או אחרי הגירוי שנמשך שעות או שיכול מהבוקר להתחיל ולהמשיך ללא משהו שגירה אלא ספונטנית האם מתב כזה צריך טיפול שורש בדרך כלל ואם כן צריך להוריד קודם את הסתימה או איך זה מתבצע?

שירה שלום על פניו , מכל מה שתארת, נראה שאת צריכה טיפול שורש. התהליך יתחיל בהוצאת הסתימה הלבנה או שיקדחו דרכה אל תוך השן . תלוי בגודלה ומיקומה . בכל מקרה הסתימה לא מהווה בעיה . בהצלחה והרבה בריאות

16/12/2014 | 15:14 | מאת: שירה

ןאם יום אחד יכול להיות כאבים בינוניים ויום אחד כאבים ממש חזקים מה זה אומר השינוי בעוצמות? ואפשר יהיה להחליט על צורך בטיפול שורש ללא צילום אלא רק לפי התיאור וההסתכלות בדן מספחק?

מנהל פורום טיפולי שורש