טיפול שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

09/12/2014 | 21:44 | מאת: נאוה

עדיין לא בטוחים אם זה רגישות או טיפול שורש והסמינים הם : שיש רגישות בשטיפה , וגם כאב ספונטני שיש לי לפעמים , יש גם משהו נוסף האם שמנקים בין השיניים ונוגעת בשן הספציפית הזאת יש ממש כאבים חזקים האם זה מחזק את החשדות שיש צורך בטיפול שורש? או שזה יכול להיות גם רגישות?

נאוה שלום כאב חזק בנגיעה מסויימת עדיין יכול להסתכם ברגישות או בסתימה לקויה שדורשת החלפה. כאב ספונטני זה כבר סיפור אחר, כאן יש חשד שנדרש טיפול שורש .

מנהל פורום טיפולי שורש