רגישות

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

04/12/2014 | 20:52 | מאת: לילך

טוב יש איזה שן שמציקה , הלכתי לרופאה אמרה לשמחתי לאור מה שזה נראה זה רגישות בשיניים . רציתי אבל לשאול האם זה באמת שרגישות בשיניים מתבטאת יותר בתקופת החורף ובמיוחד בשינויי מזג האוויר עכשיו בין העונות שכל הזמן משתנה הטמפרוטורות?

הי לילך אני לא מכירה תאוריה כזאת. לפי הכרותי עם הנושא, אנשים שנוטים לפתח רגישות בשיניהם לעולם לא סובלים כל הזמן אלא נתקפים בגלים שבאים וחולפים. מה שלא יהיה אלו חדשות טובות .

07/12/2014 | 15:59 | מאת: לילך

זה לא וודאי אבל אמרה שנחכה עוד קצת בטוח ונראה אבל רציתי לשאול בכל מקרה מה ההבדל בסימנים ברגישות בשן או צורך בטיפול שורש מבחינת רגישות ו/או כאבים?

מנהל פורום טיפולי שורש