כאב מקרין

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

26/11/2014 | 18:23 | מאת: טופז

ימקריני, לי נראה לי כאב בשן האם זה חור וזה מוזר שיש יום שכמעט אין כאב ויום אחד שכאב להרבה זמן מה זה אומר? והאם יכול להיות המצב של כאב בשן שמקרין לצוואר כי לפני שלושה ימים התחילו לי גם כאב בצוואר האם יש תופעה כזאת וזה בדיוק באותה צד של הכאב בשן?

טופז שלום כאב יכול להקרין גם לצוואר במיוחד אם מעורבות בלוטות לימפה - זה יכול להרגיש כמו כאבי צוואר. העובדה שכאב בא והולך נמאוד מאפיינת כאבי דיניים. לגבי האם זה תור או לא , לא ניתן לקבוע ללא בגיקה הרבה בריאות. ד"ר דבורקין

מנהל פורום טיפולי שורש