טיפול שיניים ופריחה בגוף

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

21/06/2008 | 14:20 | מאת: לינדה

לביתי יש תור לכתר בשן לאחר טיפול שורש. הבעייה שעכשיו היא מכוסה בפריחה אדומה כתוצאה מאלרגיה שלא יודעים מה מקורה. האם לבטל את התור?

21/06/2008 | 18:35 | מאת: ד"ר גיא וולק

לינדה שלום, משתתף בצערכן על אי הנוחות והמצב המציק, אולם לא נראה שיש צורך לבטל את התור מסיבה רפואית. יתכן שיהיה לה פשוט יותר נוח להגיע ולקבל את הטיפול כאשר היא בריאה ושמחה, אולם כדאי להיוועץ טלפונית ברופא, להסביר ולתאר את המצב, ולשמוע את העדפתו- טיפול או דחייה עד לבירור סיבת הפריחה. בהצלחה בטיפול ובפתרון הבעיה.

מנהל פורום טיפולי שורש