מקדח שנשאר בשן

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

13/11/2014 | 17:28 | מאת: נועם

שלום ד"ר, עברתי טיפול שורש לפני כמה ימים ורואים בצילום שחתיכה מהמקדח (לא יודע איך קוראים לזה, הספירלה שמנקה) נשארה בשן. הרופא אמר שזה לא נורא. האם זה בעייתי? תודה

שלום לא נעים אבל למרבה הצער קורה. כשלעצמו מכשיר שבור בתעלת השורש לא מהוה סיבה לדאגה. השאלה היחידה היא האם הרופא הספיק לנקות היטב את התעלה לפני שהמכשיר נשבר. אם כן אין סיבה שהשן תמשיך לתפקד בפה שנים רבות . כדאי בכל מקרה לצלם את השן פעם בשנה כדי לראות שלא מתפתחת בעיה . הרבה בריאות

13/11/2014 | 19:07 | מאת: נועם

האם קרינה של צילום כל שנה לא מזיקה? אני צעיר ויש לי כבר הרבה צילומים בעברי...

לא . זה סביר . מדובר על צילום בודד עם רמת קרינה מזערית

מנהל פורום טיפולי שורש