חור בשן אחרונה וחשובה.

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

13/11/2014 | 17:02 | מאת: דורית

אני אלך לרופאה להבדק אבל רציתי לשאול עוד משהו אחד: רציתי לדעת האם הסימפטומים הנ"ל אומרים שיש לי חור בשן: יש לי כאבים הרוב בהברשה , ולפעמים במשך היום ללא משהו מסוים או פעולה שעשיתי , ויכול להיות שעות ללא כאב ואז הכאב נמשך איזה חצי-שעה - שעה , האם זה דבר שאומר שזה חור , ואם כן האם שיש חור לא מרגישים כאבים במשך זמן ארוך יותר ובזמנים ברורים וידועים אחרי פעולות מסויימות שזה גורם לכאב?

13/11/2014 | 17:30 | מאת: ד"ר דבורקין

דורית שוב שלום לא ניתן מהסימפטומים שאת מדווחת עליהם לקבוע אם זה חור או לא . זה יכול להיות חור, סתימה פגומה, בעיית חניכיים, ונסיגצ חניכיים. הדרך היחידה לקבוע אבחנה היא באמצעות צילום ובדיקה של רופא שיניים.

מנהל פורום טיפולי שורש