שאלות על חידוש טיפול שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

02/11/2014 | 02:39 | מאת: איציק

שלום שאלות על חידוש טיפול שורש. 1. עשיתי טיפול שורש לפני 7 חודשים. (אצל רופא שיניים רגיל). עברו יותר משלושה חודשים אחרי הטיפול שורש הכאבים לא חלפו, כשנגעתי בשן וגם מסביב לשן (המורסה לא עברה), והיו לי גם את הכאבים של הדקירות האלו בשן (פחות מהכאבים שהיו מקודם אך גם כאב. 2. התייעצתי עם רופאים מומחים לשורש , הרופאים צילמו וראו שהשן שעברה את הטיפול באופן סביר, אבל הטיפול לא הצליח משום שהרופא לא הגיע עד קצה השורש, ונשאר מרווח קטן בשורש שלא טופל. והם המליצו לי על חידוש טיפול שורש. תחת מיקרוסקופ). 3. לפני שבועיים עשיתי את החידוש (תחת מיקרוס' אצל מומחה). 4. הרופא הוציא את החומר שהיה שם, והכניס חומר חדש ותרופה. 5. הוא היה ממש מסור ועבד על השן שעתיים! 6. נותר לו עוד תעלה אחת (טען שזה לא קריטי לעשות באותו טיפול אלא יכול לחכות להמשך הטיפול, כעבור כמה שבועות). שאלות: 1. אחרי החידוש טיפול שורש שעברתי , תוך כמה זמן אני אמור להרגיש טוב עם השן, שהיא לא כואבת כשנוגעים בה (יש כתר זמני עליה), ושתהיה לי הרגשה טובה סביב החניכיים, והרגשה רגילה באיזור כמו שן רגילה בתודה רבה

איציק שלום ההטבה יכולה לקחת מספר שבועות בהנחה שכל הזיהום סולק ןאין בעיות נוספות שיסבירו את הכאבים. הרבה בריאות

02/11/2014 | 21:48 | מאת: איציק

מנהל פורום טיפולי שורש