כאב בשן עקב נגיסה חזקה

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

26/08/2014 | 09:21 | מאת: קרן

שלום. נגסתי בעוגיה שהיתה קשה בשן טוחנת קטנה עליונה שן זו מצופה בכתר ועברה טיפול שורש לפני כמה שנים מאז יש לי כאבים,כשבוע . האם לחכות עוד קצתבזמן אכילה לא כואב ואני ישנה בלילה. האם יש מקום לדאגה כי אני פוחדת משיקום פה חדש.יש לי רגישות חזקה וכל דבר עובר לאט

קרן שלום כאב בעקבות נגיסה על משהו קשיח עלול להמשך כשבועיים ואפילו יותר , כך שאנחנו עדיין בתחום הנורמלי. כן הייתי ממליצה לך לעשות בדיקה על מנת לבדוק שלא נגרם נזק לכתר או חמור מכך סדק בשן ובכלל לודא שהכל תקין. איחולי בריאות ובהצלחה

מנהל פורום טיפולי שורש