טיפוש שורש אצל מומחה, אבל ללא מיקרוסקופ! הכיצד??

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

20/08/2014 | 19:04 | מאת: גדי

אני אמור לעבור טיפול שורש חוזר, - כלומר חידוש טיפול שורש. והייתי במרפאה שיש לה מומחה לטיפול שורש , אך במרפאה הם לא משתמשים במיקרוסקופ! , ועושים בלי, אבל רק אם צריך משתמשים . הכיצד??? הרי המומחים טוענים שצריך כן מיקרוסקופ (בכוונה לא כתבתי את המרפאה ,... אבל היא ידועה מאוד ... של מומחים ..)

גדי שלום אכן יש יתרון בשימוש במיקרוסקופ אך במקרים שאינם מורכבים ניתן להסתדר בלעדיו. אני מניחה שמומחה מסוגל לעשות את ההחלטה , מה לעשות בעצמו ומה להפנות למרפאה שיש בה מיקרוסקופ. מקוה שעניתי לך. אל תהסס לפנות שוב

21/08/2014 | 23:21 | מאת: גדי

אבל אם יש פיתול בשורש - שנאמר לי שהטיפול הקודם לא הגיע לקצות השורש ..ולכן יש טיפול שורש חוזר, איך אני יכול להיות בראש שקט שהרופא יעשה טוב ללא מיקרוסקופ? (נאמר לי שבמקרה שצריך מיקרוספ' יש להם במרפאה אחרת והם יכולים להשתמש..) אני קצת מבואס , כי זו מרפאה טובה של מומחים ולא מבין למה לא מחזיקים מיקרו'?

מנהל פורום טיפולי שורש