דלקת בטיפול שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

20/08/2014 | 14:41 | מאת: ירון מזרחי

שלום שמי ירון, לפני שלוש שנים עברתי טיפול שורש וכבר לאחר שהרופא הוציא את השורשים מהתעלות התחילה דלקת וכאבים. במשך שלוש שנים הדלקת לא חלפה ועדיין יש לי נפיחות מעל השן. הרופא לא סיים את הטיפול ולא הרכיב כתר עדיין. אני אצל הרופא פעם בשבועיים והוא פותח את השן ושם חומר האמור לטפל בדלקת אך זה לא עוזר. חיכיתי יותר מדי זמן ורק עכשיו חשבתי להתייעץ עם מישהו אחר שמבין. מה לעשות? האם לעקור את השן? ירון

ירון שלום אתה מתאר מצב חריג ביותר, שהיה צריך להגיע להכרעה. קיים סיכוי שהשן סדוקה ואז באמת אין ברירה אלא לעקור אותה . אפשרות אחרת היא תעלה לא מאותרת, ניקוב של אחד השורשים ובעיות אחרות שחלקן פתירות וחלקן לא. אני מציעה לך לגשת למומחה עם מיקרוסקופ ליעוץ . בהצלחה .

מנהל פורום טיפולי שורש