טיפול שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

18/08/2014 | 09:49 | מאת: נועם

שלום, רציתי להתייעץ בנוגע לטיפול שורש בשן 45. בפגישה הראשונה הרופא עבד על השן כ- 15-20דקות ויש לנו פגישה נוספת בעוד כשבוע שהרופא אומר שתקח כחצי שעה . אני קצת חושש שמשך זמן הפגישות קצר מידי כי חברים אמרו שזה מוזר כי הם עברו הרבה טיפולי שורש והפגישות אמורות לקחת כשעה. הרופא אמר שבפגישה הראשונה הוא כבר ניקה את התעלות ואת העצבים והחדיר אנטיביוטיקה האם הגיוני?? בנוסף הרופא לא הזהיר אותי כי השן יכולה להשבר והבנתי שזה יכול לקרות . אודה לתגובתך כי באמת שאין לי דרך לדעת מה טיב העבודה של הרופא וגם לא נעים לי לפקפק במקצועיות שלו. תודה רבה

נועם שלום קשה לי להתיחס לקצב האישי של כל רופא יש יטתר מהירים ויותר איטיים. אישית לי לוקח יותק זמן לטיפול אבל מידהו אולי יאמר שאני איטית. אכן שן יכולה להשבר אחרי טיפול שורש כי נותרים עם מעט חומר שן כותרתי ולכן יהיה צורך בכתר. יכול להיות שרופאך תכנן לדון עמך מחלק השיקומי בהמשך אם כי אני מבינה את רצונך לקבל את כל האינפורמציה מראש. מקוה שתשובתי מועילה במשהו. בהצלחה

מנהל פורום טיפולי שורש