טיפול שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

03/06/2008 | 09:18 | מאת: משה

עברתי בחיי מספר טיפולי שורש. אף פעם לא חשתי כאב בעקבות הזריקה. בטיפול האחרון למרות מספר זריקות חשתי כאב רב. רופא השיניים אמר לי שזה עלול לקרות וקורה שאזור לא נרדם לחלוטין. אני עומד לעבור טיפול שורש בקרוב ויש לי חשש. האם יש מקרים שמקום לא נרדם לחלוטין ואז מה ניתן לעשות? בתודה

07/06/2008 | 01:07 | מאת: ד"ר גיא וולק

משה שלום, דאגתך מובנת ואכן ישנם מקרים בהם מספר סיבי עצב לא מגיבים להרדמה הרגילה, ובמקרה של טיפול שורש יש להוסיף עוד כמות קטנה של חומר אלחוש לתוך השן עצמה לאזור הרגיש, ופעולה זו כבר מנטרלת לחלוטין את כל תחושות הכאב. קח איתך הרבה אופטימיות, ובהצלחה

מנהל פורום טיפולי שורש