רגישות בחניכיים וכאב בשן לאחר טיפול שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

02/07/2014 | 17:10 | מאת: עדן

עשיתי לפני יומיים טיפול שורש בשן 16. 1.יצא לי פעמיים בטעות ללחוץ על השן והרגשתי כאב בשן.האם זה נורמלי בימים הראשונים 2.יש לי רגישות בחניכיים לאחר טיפול השורש,זה מלווה בגירוד של החניכיים.האם זה נורמלי ? 3.ירד לי דם באזור השן ,בחניכיים,כנראה בגלל סכר הגומי.יש דרך להקל על אי הנעימות באזור? תודה .

עדן שלום כל מה שתארת תקין לחלוטין ויחחוף מעצמו תוך כשבוע. ניתן להקל על המצב ע"י שימוש במשככי כאבים וכן ע"י שימוש בשטיפות פה לחיטוי המקום. הרבה בריאות

מנהל פורום טיפולי שורש