אין תעלה נראית בצילום בשן קדמית

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

30/06/2014 | 12:49 | מאת: נועה

שלום ד"ר דבורקין, הייתי אצל רופאת טיפולי שורש של כללית סמייל באשדוד והיא הפנתה אותי לטיפול במרפאתך לאחר שלא מצאה תעלה בצילום של השן הקדמית. רציתי לדעת אם את מטפלת במקומות נוספים מלבד ברמת אביב, והאם המחיר לטיפול שורש רגיל משתנה כאשר מגיעים למומחה בטיפול שורש. תודה רבה ויום טוב.

30/06/2014 | 12:52 | מאת: נועה

שהשן לא כואבת והפנו אותי לטיפול מאחר ואני רוצה לשים כתר על השן מאחר והשן לא אסתטית במיוחד לאחר ששמו עליה חבישה זמנית (לפני מס' שנים).

נועה שלום במסגרת הכללית אני מטפלת ברמת אביב בלבד . ניתן לפנות אלי באופן פרטי למרפאתי ברמת גן. בענייני עלויות תפני בבקשה למשרדי המרפאה.

מנהל פורום טיפולי שורש