האם ניתן להפסיק טיפול שורש באמצע ולהציל את השן.

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

28/06/2014 | 13:19 | מאת: רוזה

שלום רב, החלו לבצע טיפול שורש בשן - חלק ראשון מתוך 3 חלקים בו החדירו מחטים לשורש, אך עדיין נותר חלק מהשורש, והשן נסגרה בסתימה זמנית. הטיפול בוצע עקב כאבים עזים בסביבת השן, למרות שלא נצפתה בעייה בשן עצמה בצילום. כעת אותר מקור הכאב והסתבר שאינו קשור לשן. האם וכיצד ניתן להציל את השן מבלי להשלים את טיפול השורש?

צר לי. אבל טיפול שורש זה עניין חד כיווני. לא ניתן לעצור באמצע. עצירה בשלב זה תוביל בעתיד הלא רחוק לכאבים נפיחות ובטווח הארוך אבדן של השן. בהצלחה בהמשך והמון בריאות .

28/06/2014 | 13:59 | מאת: רוזה

תודה רבה על התשובה המהירה. 1. אצטרך גם כתר ומבנה? 2. כמה זמן אפשרי להישאר עם הסתימה הזמנית?

מנהל פורום טיפולי שורש