מתענינת

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

29/05/2008 | 15:05 | מאת: נאוה.

לדר שלום. יש לי שאלה הקשורה לחניכיים ,מקווה שזה בסדר. אני חושבת שאני מתחילה עם בעיות בחניכיים לפי הסמפטומים המוכרים . שאלתי ,כדי לאבחן את הבעיה אני חייבת לגשת לרופא מומחה,(פרטי) או שיש לי אפשרות לקבל טיפול גם דרך קופת חולים ,כמו בכל בעיה בריאותית אחרת ? ואם כן, למי עלי לפנות? תודה מראש.

31/05/2008 | 09:02 | מאת: ד"ר גיא וולק

נאווה שלום, אני מקווה שלא נמצא שאלות הקשורות לטיפולי שורש בפורום החניכיים... לקופות החולים יש מרפאות שיניים ("כללית סמייל" של הכללית, "מכבידנט" של מכבי) ובחלקן לפחות לידיעתי מועסקים מומחי חניכיים טובים לא פחות מהמגזר הפרטי. בדיקה באחת מהמרפאות תכוון אותך לרופא המתאים, ויפה שעה אחת קודם. בהצלחה

31/05/2008 | 23:57 | מאת: נאוה

אתה צודק ,השאלה לא היתה קשורה לתחום מומחיותך. ובכל זאת קבלתי תשובה מהירה ומספקת . מודה לך מאוד. וסליחה אם הטרחתי..

מנהל פורום טיפולי שורש