איך יודעים אם שן צריכה לעבור חידוש טיפול שורש?

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

23/06/2014 | 22:54 | מאת: דגנית,

אני מתכוונת גם לפני שעושים את הכתרים והמבנה וגם לאחר מכן אחרי שעשו כתרים קבועים ומבנה

דגנית שלום אאנסה לענות בקיצור על שאלה מאוד גדולה. חידוש טיפול שורש מתבצע כאשר הטיפול שורש הראשוני נכשל. כלומר כאבים, נפיחות, רגישות בלעיסה או שרואים בצילום התפתחות של דלקת בקצה השורש. לפני שעושים כתר או לפני שמחליפים כתר , מבצעים את חידוש טיפול הדורש כאשר רואים טיפול שורש גרוע שעלול לעשות בעיות בעתיד( אחרי הדבקת הכתרים החדשים) גם אם סימנים לדלקת בצילום או קלינית ( כאבים) . מקוה שלתשובה סו כיוונת

24/06/2014 | 00:43 | מאת: דגנית

וכמה זמן אמור לחלוף הכאבים של הדלקת לאחר הטיפול שורש הראשון כדי להגיד שהוא נכשל ?

מנהל פורום טיפולי שורש