הצלחה / כישלון בטיפולי שורש, יש מידע?

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

15/06/2014 | 00:11 | מאת: דידי

האם יש מידע וסטטיטיטיקות על כישלון / הצלחה בטיפולי שורש של רופאים מומחים ושל רופאים רגילים?

דידי שלום ישנi רק מעט עבודות שמשוות % הצלחה של מומחים' לזו של רופאי שיניים כללים , וניתן להבין מה הסיבה לכך . בעבודות שכן נעשו קיים פער סטטיסטי לטובת המומחים. פער זה נעשה קטן יותר כאשר משווים מקרים פשוטים ( כמו שיניים קדמיות ) והוא גדל כאשר מדובר בטיפולים מורכבים ( שיניים טוחנות או טיפולי שורש חוזרים )מצורפת כתובת של מאמר המדגים את העניין http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15243481?ordinalpos=2&itool=EntrezSystem2.PEntrez.Pubmed.Pubmed_Result sPanel.Pubmed_DefaultReportPanel.Pubmed_RVDocSum מקוה שזה מה שחיפשת , . ד"ר אילנה דבורקין קינן

מנהל פורום טיפולי שורש