סתימה זמנית

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

27/04/2014 | 17:31 | מאת: יוסף צאירוביץ

עברתי ביום חמישי טיפול שורש והרופא המומחה שלח אותי לעשות צילום כדי לבדוק אם יש עוד תעלות ( כך הוסבר לי ). התור הבא נקבע לעוד שבועיים לערך. בינתיים יש לי סתימה זמנית והשאלה האם זה תקין או שיש סכנה להסתובב עם סתימה זמנית עד לטיפול / ביקורת הקרובה אצל המומחה והאם צריך להיזהר במאכלים מסוימים או שתייה ? תודה יוסי

יוסי שלום אין בעיה עם סתימה זמנית שנשארת שבועיים בשן. כן כדאי להזהר מאכילת מאכלים קשים על שן זו , שכן עד השלב שתקבל מבנה קיימת סכנת שבירה של השן, דבר העלול להוביל לעקירתה. הרבה בריאות . ד"ר אילנה דבורקין

27/04/2014 | 20:15 | מאת: יוסף צאירוביץ

תודה על התשובה המהירה !!!. יש בעייה / הגבלה לשתות קוקה קולה או משקה אחר כל עוד יש סתימה זמנית בפה ?

מנהל פורום טיפולי שורש