כאבים בגשר

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

25/05/2008 | 16:21 | מאת: אירית

יש לי גשר עליון עם 5 שיניים בן 13 שנה. לאחרונה החלו כאבים בגשר והכאב מורגש בשן האחרונה של הגשר שעברה בזמנו טיפול שורש. נבדקתי אצל הרופא שיניים שלי וגם אצל רופאת שורש ולא נמצא משהו חריג בבדיקה ובצילום(הוא לא בדק אם הגשר מתנדנד) הבעייה שאני טסה לחו"ל בעוד שלושה ימים לעשרה ימים וחוששת שהכאב ימשיך להציק ואפילו יחמיר האם אנטיביוטיקה יכולה בנתיים להואיל ועל מה היית ממליץ?

26/05/2008 | 23:35 | מאת: ד"ר גיא וולק

אירית שלום, המלצתי היא לאתר בהקדם את מקור הכאב, האם הוא מתגבר בקור ו/או חום, מושפע ממתוק או מלחיצה , ועד כמה הגשר נייד. נפילת גשר יכולה לגרום לעוגמת נפש לא פחותה מכאב בלתי פוסק. אנטיביוטיקה לא תעזור במקרה של דלקת במוך השן, והכאב יכול אף להתגבר. יש למצוא את הסיבה לכאב, ויפה שעה אחת קודם. בהצלחה במשימה, ונסיעה מהנה

מנהל פורום טיפולי שורש