חידוש טיפול שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

25/03/2014 | 15:22 | מאת: שירה

שלום עשו לי חידוש טיפול שורש אבל בחלק האחרון שעושים את הסתימה הזמנית לא הצליחו והסתימה נשארה ובינתיים שמו את הכתר הזמני האם זה בסדר או שיעשה נזק והיו צריכים לעשות פשוט השן הזאת גם במצב לא טוב ובקרוב יימשיכו למבנה אבל קורה משהו שהשאירו את הכתר הזמני ולא הסתימה הזמנית והאם זה גם יכול להקשות להמשך הטיפול של המבנה?

שירה שלום אם הבנתי את שאלתך , את מוטרדת בקשר לכך שבמקום סתימה זמנית שמו לך כתר זמני . זו לא צריכה להיות בעיקרון בעיה כל עוד המצב זמני , ואת תקבלי את המבנה שלך במהרה. סתימות זמניות וכתרים שמודבקים בדבק זמני עלולים לאפשר חדירה של חיידקים אל השן ולזהם אותה ולכן אנו מעדיפים סתימות/מבנים קבועים .מקוה שעניתי על השאלה שלך אם יש עוד משהו שמטריד אותך אל תהססי לשאול

07/05/2014 | 23:01 | מאת: אלון

אני מבצע כעת חידוש טיפול שורש אני לקראת סיום יש כאבים הולכים וחוזרים האם זה נורמלי

מנהל פורום טיפולי שורש