טיפול שורש שעברתי

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

30/10/2010 | 20:01 | מאת: דניאלה

שלום עשיתי לפני כשבועיים טיפול שורש 4 תעלות הטיפול ערך כשעה ורבע! שבוע ראשון שהיו לי כאבים רציניים בשן אחרי הטיפול, כעת עבר עוד שבוע והכאבים פחתו. אך יש לפעמים מן כאב קל,שעובר מהר יחסית אבל מרגישה אפשר לומר בכל יום מן כאב מסוים קליל שעובר. חזרתי אליהם בדקו לי את הצילום אמרו שהכל בסדר השטיפול שורש עבר בהצלחה. האם זה בסדר שעברו שבועיים ויש כאבים עוד לפעמים?? הרי אחרי טיפול שורש לא אמורים להרגיש דבר בשן. כבר עשו לי מיבנה על השן אני עכשיו עם כתר זמני. אני רוצה גם לדעת אם משהו לא בסדר בסוף עם הטיפול האם אפשרי לתקן או אולי טיפול שורש חוזר למרות שכבר אני עם כתר זמני? תודה

01/11/2010 | 22:36 | מאת: ד"ר גיא וולק

דניאלה שלום, לא נותר לי אלא להסכים עם דעתם של עמיתיי המצויינים מפורום רפואת השיניים ופורום טיפולי השיניים- ד"ר נוימן וד"ר שנרך. החלמה מהירה

מנהל פורום טיפולי שורש