שניים שחוקות (מאוד)

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

15/05/2008 | 19:34 | מאת: ריקי

חמש שניים קדמיות בלסת התחתון שחוקות ביותר ,ישנה רגישות בעיקר למאכלים חמוצים ,ומדי פעם כאבים בזמן נגיסה .אני משתמשת בסד לילה לפי עצת הרופא,אבל זה לא פותר את בעית השחיקה .נאמר לי טפולי שורש באים בחשבון .האומנם?למרות שלא קיים מצב דלקתי? תודה מראש.

18/05/2008 | 00:25 | מאת: ד"ר גיא וולק

ריקי שלום, טיפולי שורש בשיניים נועדו לפתור בעיה, בין אם מדובר בעששת וכאבים, או רגישות לקור עקב חשיפת צווראי השן בשל מחלת חניכיים, ועיתים לצרכי שיקום והתקנת כתרים, ולא רק במקרים בהם מעורבת דלקת. בתכנית טיפול קיימים שיקולים רבים מהיבטים שונים, כאשר אחד מהם הוא גם התייחסות ל"תלונה העיקרית" של המטופל, הווה אומר- מה מפריע לו ומה ניתן לעשות על מנת לפתור את הבעיה ו/או להקל על סיבלו. ניתן להבין מכאן שאחריות הרופא היא לבחון היטב את המצב, להפעיל את מיטב שיקול דעתו ולהציע את הטיפול שייתן מענה לבעיות המטופל ולצרכיו- בריאותיים, תפקודיים ואסתטיים, לטווח הקרוב והרחוק. הרבה בהצלחה

מנהל פורום טיפולי שורש