כאבים שבועיים אחרי טיפול שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

02/10/2010 | 20:14 | מאת: היידי

לפני שבועיים התחלתי טיפול שורש. אחרי השלב הראשון סבלתי שבוע מכאבים. חזרתי לרופא, הוא פתח את הסתימה, ניקה באנטיביוטיקה וסתם שוב בסתימה זמנית. הפעם נגרם לי כאב כתוצאה מסתימה גבוהה מדי, בכל פעם שלעסתי, אך השן עצמה לא כאבה. אתמול הרופא שייף את הסתימה כך שלא כאב לי יותר בנגיסה אך כמה שעות לאחר מכן החלה השן עצמה לכאוב כאבים עזים, שמקרינים לעין ולראש. מה אפשר לעשות? בעוד יומיים אני טסה לשבועיים בחו"ל ומודאגת מאוד. תודה!

03/10/2010 | 23:28 | מאת: ד"ר גיא וולק

היידי שלום, במקרה כמו שלך כדאי להתייעץ עם הרופא ואולי להתחיל בנטילת אנטיביוטיקה, לפי שיקול דעתו של הרופא, כדי לוודא שהנסיעה לחו"ל עוברת טוב, ואחרי החזרה לארץ לנסות לאתר את מקור הכאב ולהמשיך את הטיפול בצורה מסודרת ויסודית. נסיעה טובה היידי, והמשך טיפול מוצלח

מנהל פורום טיפולי שורש