דחוף!!

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

15/05/2008 | 18:46 | מאת: יעל

אני נוטלת גלולות הרמונט ולפני 3 שבועות וחצי הייתה לי דלקת בשתן וקיבלתי oflodex 200 mgלמשך 3 ימים המשכתי לקחת את הגלולות למשך 5 הימים הבאים מסיום האנטיביוטיקה עד גמר החפיסה קיבלתי מחזור ובגלולה השלישית קיימתי יחסים.רציתי לדעת אם אני מוגנת שוב כבר מהגלולה הראשונה??

18/05/2008 | 00:16 | מאת: ד"ר גיא וולק

יעל שלום, אני יכול להזדהות עם דאגתך, אבל לא היה כדאי להיוועץ בנושא זה עם רופא נשים ו/או אורולוג לגבי השפעת האנטיביטיקה על מידת יעילות הגלולות? אשמח לדעת על תשובתם, ומאחל רק בשורות טובות

מנהל פורום טיפולי שורש