מימת סידן

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

18/09/2010 | 20:28 | מאת: לירון

שלום רב, רציתי לדעת מה בדיוק עושים בטיפול במימת סידן לשן מזוהמת. תודה רבה

20/09/2010 | 21:21 | מאת: ד"ר גיא וולק

לירון שלום, שן מזוהמת היא שן שיש בה פעילות חיידקית (בגלל חור גדול, סדק בסתימה או בשן עצמה, וסיבות נוספות). סידן בתרכובת הספציפית שעליה מדובר- קלציום הידרוקסיד מחסל את הפעילות החיידקית בשן ומאפשר להשלים את טיפול השורש (שהוא השלב הבא) תוך הקטנת הסיכוי לשאריות חיידקיות בשן שעלולות להתפתח לדלקת בעתיד. זהו טיפול חשוב מאוד שמעלה את הסיכוי להצלחת טיפול השורש. בהצלחה בטיפול לירון

04/07/2016 | 10:58 | מאת: נטלי

לפני טיפול שורש גדול ומסובך ולאחר ביקור אצל הרופא..... כל הצד ימין של הפנים התנפח, השפה התנפחה. כאבי תופת בשיניים ובחניכיים. והוסבר לי ששמו חומר מימת סידן ואצלי התגובה הייתה לא טובה. אני לוקחת אנטיביוטיקה 4 פעמים ביום ובנתיין ללא שום תוצאה. אודה על מענה המהיר. תודה

מנהל פורום טיפולי שורש