אנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

01/05/2008 | 16:56 | מאת: שוקי

שלום לאחר חידוש טפול שרש התחילו אצלי כאבים שהתעצמו לאחר יומיים. התחלתי ליטול אמוקסיפן אך לאחר יומיים נוספים לא פסקו הכאבים ואף לא פחתו. החליפו לי ל- מטרוג'יל. לאחר כיומיים כאבים פחתו אך עדיין המקום רגיש והלסת והאזן כאבות. האם המטרוג'יל אמור לפתור הבעיה או צריך לשלב עם גם עם פניצילין או פשוט לחכות עוד יום יומיים? תודה שוקי

02/05/2008 | 09:39 | מאת: ד"ר גיא וולק

שוקי שלום- לאנטיביוטיקה מסוג מטרוג'יל טווח פעולה רחב יותר מבחינת סוגי החיידקים עליהם היא משפיעה, ולכן יש להניח שהבעיה תיפתר. כמובן שיש להיות בקשר רציף עם רופא השיניים ובמידה ואין שיפור משמעותי לשקול שימוש באנטיביוטיקה אחרת, כגון ה-דאלאצין C. בהצלחה בטיפול ורפואה שלימה שוקי.

מנהל פורום טיפולי שורש