משכך כאבים נטול אספירין

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

14/07/2010 | 05:24 | מאת: יונה

אחרי טיפול שורש בשן 36 אני חשה כאבים והבנתי שזה צפוי. אני נוטלת דקסמול פלוס כיוון שאינו מכיל אספירין שאליו אני רגישה. האם יש משכך כאבים יעיל יותר(חזק יותר)שאינו מכיל אספירין?

14/07/2010 | 07:35 | מאת: ד"ר גיא וולק

יונה שלום, אכן צפויים כאבים לאחר טיפול וכמובן מומלץ להימנע מלעיסה בצד שטופל, לפחות יומיים. משככי כאבים יעילים שיכולים להתאים לך הם נארוסין,אדויל ו/או נורופן הנמכרים כולם ללא צורך במרשם רופא. הייתי מנסה את הנארוסין, כמובן אחרי אוכל, כמו כל משככי הכאבים. החלמה מהירה יונה

14/07/2010 | 11:52 | מאת: יונה

מנהל פורום טיפולי שורש