המלצה למומחה לטיפולי שורש באזור המרכז

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

22/06/2010 | 17:13 | מאת: שירה

לפני כשנה וחצי החלו לי כאבים בשן קדמית אשר עברה טיפול שורש, לאחר שלושה שבועות של אנטיביוטיקה הכאבים פסקו. מצילומי רנטגן נראה כי יש שם כתם שחור אך הינו ככה"נ מבנה אנטומי כלשהו ולא בעיה בטיפול השורש. לפני כשבוע, השן הקדמית שלידה החלה לכאוב (השן הנ"ל לא עברה טיפול שורש, רק סתימות חוזרות) ואף התפתחה בה דלקת. לקחתי אנטיביוטיקה במשך כשבוע וכעת עליי לעבור טיפול. איני יודעת האם יש קשר לכאבים מלפני שנה וחצי או שזה מקרה, אך עליי למצא רופא שיניים מומחה לטיפולי שורש וכתרים, האסתטיקה מאוד חשובה לי שכן אלו שיניים קדמיות, וכן, איני רוצה להגיע למצב של ניתוח או טיפול שורש שהתבצע לא טוב. איני מכירה אנשים שעברו טיפולים דומים. כיצד אוכל למצא מומחה שכזה? האם תוכל להמליץ לי על מישהו שעבר טיפול כזה או רופא שטיפל במקרים דומים? אני "מורחת" את זה כבר יותר מדי זמן, אני פשוט מאוד מפחדת "ליפול" על רופא שיניים לא מוצלח. עד כה אבי היה רופא השיניים שלי ועליו סמכתי בעיניים עצומות, אך הוא סגר את מרפאתו לפני כחצי שנה, וכך גם רוב חבריו אשר עליהם הוא סמך. אשמח לתגובה בהקדם, כמובן שאפשר גם למייל: [email protected]

22/06/2010 | 23:08 | מאת: ד"ר גיא וולק

שירה שלום, הענין בבדיקה, נמשיך תקשורת דרך כתובת המייל שהשארת

מנהל פורום טיפולי שורש