שן שנישברה

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

13/06/2010 | 01:06 | מאת: לילי

הייתי במרפאת שיניים והרופא אמר שאני צריכה לעשות טיפול שורש (בשן שכבר הייתה עם סתימה)הוא החל בטיפול ולאחר כ-20 דקות הוא סגר את השן בסתימה זמנית ואמר שנמשיך את הטיפול בשבוע הבא... היום, 4 ימים אחרי, השן שבא החל הטיפול, נישברה (צד אחד יצא בשלמותו מהמקום) השאלות שלי: האם זה נורמאלי להפסיק טיפול כזה באמצע ולהמשיכו לאחר כשבוע?(הלחיצו את הרופא שיש תור גדול של אנשים...) ושאלה שנייה- מה המשך הטיפול עכשיו?

13/06/2010 | 23:25 | מאת: ד"ר גיא וולק

לילי שלום, מכיון שלא ראיתי את השן לפני או תוך כדי הטיפול, אין באפשרותי להעריך את מידת נכונות הטיפול. כרגע הדבר הנכון לעשות הוא לגשת למרפאה ולהיבדק אצל הרופא כדי לראות מה אפשר וצריך לעשות על מנת להגן על מה שנשאר מהשן לצורך המשך הטיפול. לא כדאי להישאר עם שן שבורה כי המצב רק עלול להחמיר. מקווה בשבילך להמשך טיפול מוצלח.

14/06/2010 | 22:12 | מאת: לילי

מנהל פורום טיפולי שורש