ניתוח "פאאס"

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

13/05/2010 | 18:13 | מאת: חביב

בצעתי ניתוח "פאאס" בספטמבר 2009 בגלל שיש לי דלקת כרונית בסינוס השמאלי בצעתי את הניתוח כי הרופא שניים שלי המליץ לי לנקות את הסינוס כדי לבצע שתלים, אבל הניתוח לא הצליח כי הגוף שלי עדיין מייצר דלקת בסינוס והומלץ לי לבצע עוד ניתוח האם זה יעזור עוד ניתוח או לא והאם ניתן לבצע שתלים בגין בעיה זו. תודה מראש למן תשובה

14/05/2010 | 23:45 | מאת: ד"ר גיא וולק

חביב שלום, עליך להתייעץ עם רופא אף-אוזן-גרון (אא"ג) כדי לקבל תשובות לשאלות שקשורות ביצור דלקת בסינוס. כמובן שעד שהמצב לא בריא לחלוטין ויש אישור מרופא אא"ג לבצע שתלים- לא עושים כלום. רפואה שלימה ומהירה חביב

מנהל פורום טיפולי שורש