שאלה דחופה דחופה!!

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

10/05/2010 | 21:10 | מאת: דודע

שלום. לפני כחודשיים הייתי אצל רופאת השינים שלי לביקורת על שן שהושתלה לי לאחר טיפול שורש כושל. נמצאה לי דלקת חנייכים באזור השן הנ"ל. קיבלתי טיפול תרופתי והדלקת עברה. לפני כשבועיים גיליתי בצידו הפנימי של החנייכים ליד השן המדוברת גולה נוזלית הנראת כמו דלקת חנייכים, והתחלתי לשים את המשחה בחזרה. היום ראיתי כי בצידו החיצוני של החנייכים (שלצד השן) הופיעו נקודות שחורות ואילו בצידו הפנימי של החנייכים (שלצד השן) ישנו פס שחור. האם זה קשור לדקלת? אם לא מה השערותייך כי זה יכול להיות? תודה רבה .

10/05/2010 | 23:31 | מאת: ד"ר גיא וולק

במצב כזה לא מעלים השערות. הולכים לרופא מומחה לכירורגיית פה ולסת, אפילו בקופ"ח אם לא מצליחים לקבל מרופא השיניים הפניה לאחד כזה שהוא מכיר, נבדקים ומקבלים חוות דעת והמלצות לטיפול. אם רופא כזה אומר שאין מה לדאוג, אז הכל טוב. אם צריך לטפל- מטפלים בהצלחה בבדיקה ובטיפול

מנהל פורום טיפולי שורש