כאבים בטיפול

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

19/04/2010 | 16:20 | מאת: שרון

במשך שעה ומשהו ניסה הרופא להרדים את המקום ע"י שלושה סוגי הרדמות, אך לשווא. בכל פעם שניסה להתחיל בטיפול השורש,חשתי כאבים והטיפול לא יצא לפועל. הוא לא הצליח להבין מדוע זה עדיין כואב... מה השתבש בטיפול?

20/04/2010 | 01:05 | מאת: ד"ר גיא וולק

שרון שלום, ישנם מקרים בהם העצב של השן לא רוצה להירדם, והסיבות יכולות להיות מגוונות. בד"כ עוזבים את השן ומנסים שוב בטיפול הבא. לכל אחד יש את הימים האלו, שכלום לא מסתדר לו. גם לשיניים יש ימים כאלה. זה פשוט ככה. כמובן בהנחה שהרופא יודע מה הוא עושה... בהצלחה בטיפול הבא שרון

מנהל פורום טיפולי שורש