כאבים עזים ללא הפסקה

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

14/04/2010 | 15:46 | מאת: מיכל

בעלי סובל מכאבים עזים בשיניים - לאחר בדיקה אצל רופא שיניים התברר כי יש דלקת חמורה בתוך השן התחתונה + 2 עליונות . הוא ניסה את כל משככי הכאבים, אופטלגין, נירוסין, נורופן וכלום לא משפיע אפילו לרגע. לפעמים נראה כי הוא הולך לאבד את ההכרה מרוב כאב. הוא מקבל אנטיביוטיקה 875 מ"ל כבר יומיים ועדיין אין שיפור. חייבת עזרה דחוף - נאמר לו כי לא ניתן לטפל עד שתעבור הדלקת - עד אז... זה בלתי נסבל מה עושים?

15/04/2010 | 06:38 | מאת: ד"ר גיא וולק

מיכל שלום, כאבים מהסוג שאת מתארת ניתנים לטיפול מיידי, ויתכן שהאנטיביוטיקה אינה הטיפול הדרוש כרגע אלא תרופה לתוך השן. יש לבקש את הטיפול באופן מיידי מהרופא , ואם יש בעיה בקביעת התור עקב עומס או כל סיבה שהיא,יש לפנות למרפאה אחרת לקבלת הטיפול הראשוני. בהצלחה והחלמה מהירה

מנהל פורום טיפולי שורש