כאבים בשן!

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

05/04/2010 | 23:36 | מאת: לימור

שלום רב אני בעיצומו של טיפול שורש שאמור לכלול רק סתימת שורש (לדברי הרופא השן במצב טוב ולכן אין צורך בכתר וכו') בינתיים זה נגרר כבר יותר מחודש כיוון שממשיכים לי הכאבים בשן, הרופא בצילום לא רואה כל בעיה אז הוא עושה לי סתימה זמנית ואומר "נחכה..." ובינתיים אני סובלת!! ואני שוב על משככי כאבים בקיצור אני מבקשת המלצה דחופה על מומחה לטיפולי שורש גרה בצפון באיזור טבעון תודה ושבוע טוב

06/04/2010 | 17:53 | מאת: ד"ר גיא וולק

לימור שלום, הדרך המהירה לקבל המלצה על מומחה טיפולי שורש היא לפנות לסניף הקרוב של מרפאת השיניים של קופת החולים שלך (כללית סמייל של הכללית, מכבידנט של מכבי) ולקבל מהם הפניה. במידה ואת רואה שהענין לא מתקדם בקצב הרצוי, עדכני אותי ונמצא פתרון אחר. בהצלחה לימור

מנהל פורום טיפולי שורש