טיפול שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

30/03/2010 | 12:19 | מאת: חן

שלום. לפני שנה התחלתי טיפול שורש בצבא, לאחר הניקוי עשו לי סתימה זמנית. מאז לא ראיתי רופא שיניים וכיום אני סובלת מכאבים קלים בשן, ומרגיש כאילו הסתימה הזמנית אוטוטו נופלת. שאלתי היא, האם זה אומר שאני צריכה להמשיך את הטיפול שורש? או שייתכן שכבר אצטרך לעשות עקירה והשתלת שן? (יש לציין שכשהתחילו לי את הטיפול בצבא, חפרו לי בשן וכל זאת בלי הרדמה כלל, ולא כאב לי, הרופא אמר שהשן כמעט מתה). תודה וחג שמח :]

30/03/2010 | 17:21 | מאת: ד"ר גיא וולק

חן שלום וחג שמח, לא ניתן לקבוע מהם הסיכויים להצלת השן והימנעות מעקירה ושתל, בלי בדיקה של השן כולל צילום. כמובן שכל יום שעובר רק מחמיר את מצב השן ומגדיל את הסיכוי לעקירה ושתל במקום שימור ושיקום השן כדאי מאוד להיבדק בהקדם אצל רופא שיניים, לפני שהמצב יהיה בלתי הפיך. אם ניתן להציל את השן, הרווח הוא כולו שלך. בהצלחה בטיפול חן

מנהל פורום טיפולי שורש