נואשת וזקוקה לייעוץ מיידי

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

23/03/2010 | 02:17 | מאת: +

שלום רב, היום בצהריים עברתי טיפול שורש (שלב שני מתוך שלושה שלבים על אותה שן) במהלך הטיפול הוא טיפל בתעלות, שחלקן היו עקומות ... הוציא את העצב וכו' ועדיין לא סיים. הרופא אמר שיסגור את השן בטיפול הבא. בקיצור, אינני מצליחה לישון ולתפקד בעקבות כאבים עזים במיוחד באזור. מה אוכל לעשות על מנת להקל על הכאב? האם הטיפול צלח או כשל? זקוקה לעצות .. נ.ב - לשים ערק על האזור זה אפקטיבי? תודה

23/03/2010 | 18:29 | מאת: ד"ר גיא וולק

פלוס שלום (מה זה + ?) בסיום שלב כלשהו בטיפול שורש שמים סתימה זמנית על השן. לפעמים מספיק שיש בליטה קטנטנה בסתימה והדבר גורם להעברת לחצים מאוד כואבים לכיוון השורשים. בד"כ מבוצעת "הורדת גובה" קטנה שפותרת, או לפחות מפחיתה את הכאב. מומלץ מאוד לעדכן את הרופא ולקפוץ אליו לבדיקה. כמובן שיתכן כי יש דלקת בשן ואז אולי תצטרכי לקחת אנטיביוטיקה, אבל את זה רק הרופא יוכל לקבוע כשהוא בודק את השן. ערק ,במינון המתאים, יכול מאוד לעזור, בעיקר בלהשכיח ממך את הצרות שלך (לא רק עם השן אלא בכלל...) הולך מצוין עם מיץ אשכוליות. בהצלחה בהמשך הטיפול, והחלמה מהירה

מנהל פורום טיפולי שורש