טיפול שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

09/03/2010 | 15:55 | מאת: bloody mary

שלום, יש לי מספר שאלות: 1.האם זה סביר שאחרי שלב ראשון של טיפול שורש(הכנסת חומר שאמור להרוג את העצב)יהיו כאבים בשן,בעצם כמו שהיו כאבים לפני תחילת הטיפול? 2.האם יכול להיות שהכנסת חומר זה לשן קצת כואבת,למרות ההרדמה? בעבר עשיתי 3 טיפולי שורש,לא היו כאבים בשום שלב של הטיפול...עכשיו החלפתי רופא בגלל שינוי מקום מגורים..הייתכן שהרופא לא פעל נכון?אם זה משנה,מדובר בשן עם סתימה ישנה שלדברי הרופא "שוכבת על העצב"..בשן התחילו להופיע כאבים ורגישות לקור גם לפני תחילת הטיפול... תודה מראש על התשובה...

10/03/2010 | 20:21 | מאת: ד"ר גיא וולק

למדממת שלום, יכולים להיות מספר סוגי דלקת בשן ולפעמים התגובה מתרחשת לא מיד וההקלה מגיעה רק אחרי יום או יותר, לעתים בשילוב אנטיביוטיקה אם כי לא בהכרח. בשן עם מספר שורשים, טוחנת למשל, שורש אחד יכול להיות ארוך יותר ואם חומר ההרדמה לא מגיע אליו בצורה מליאה, הטיפול עלול להיות מעט לא נעים. אם הכאבים יחלפו, כנאה שהרופא פעל נכון. אם לא, יש לפנות אליו לקבלת טיפול המשך ו/או אנטיביוטיקה לפי שיקול דעתו. החלמה מהירה והמשך טיפול מוצלח

10/03/2010 | 23:35 | מאת: bloody mary

מנהל פורום טיפולי שורש