בעיות חמורות בכתר

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

30/03/2008 | 22:48 | מאת: מיכל

שלום רב שן לפני שן בינה שדפנותיה נשברו ונשאר השורש האם לעקור או לבנות את השן כדיי שתחזיק את הכתר(שתומך ל2 שיניים)? בתודה מראש מיכל

03/04/2008 | 09:27 | מאת: ד"ר גיא וולק

מיכל שלום, כרופאי שיניים אנו מחוייבים, ברמה של שליחות אמיתית (ולא משלח יד לצורך פרנסה) לרפא ולהציל כל שן ושן. עקירה היא מוצא אחרון, המשמש במקרים בהם אין סיכוי להביא להישרדות השן כחלק ממערך הלעיסה. כמובן שיש לבחון היטב את מצב השן ולא להסתכן בטיפול שגוי והחמרת המצב מאוחר יותר, ע"י צילום ובדיקה קלינית, אבל בסופו של יום- "לעקור תמיד אפשר..." בהצלחה לך מיכל

מנהל פורום טיפולי שורש