טיפול שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

23/10/2009 | 12:23 | מאת: רונה

ד"ר שלום עשיתי טיפול שורש בשן טוחנת עליונה בינתיים לפי מה שהרופא אמר הוא ביצע רק ישיבה אחת ויש צורך בישיבה שניה מדוע ? מה עושים בישיבה שניה האם שוב יש צורך בהרדמה או שאפשר גם בלי? תודה

27/10/2009 | 09:04 | מאת: ד"ר וולק

רונה שלום, בישיבה שנייה מסיימים את הניקוי של תעלות השורשים, ולאחר מכן סותמים את התעלות בחומר מיוחד המיועד לכך. כאן מסתיים טיפול השורש, ומונחת על השן סתימה זמנית ששומרת על הטיפול בזמן שהוא מתקשה בתוך השן.לאחר מכן יש לבצע את המבנה, שהוא הסתימה הקבועה והמחוזקת שישבת על טיפול השורש, ולסיום על המבנה- כתר שמגן על השן משברים והתפרקויות. לגבי ההרדמה- הדבר נתון לשיקול דעתו של הרופא המטפל (לא היה הגיוני לשאול אותו...?) אין בעד מה, ובהצלחה

מנהל פורום טיפולי שורש