מחט שנשברה במהלך טיפול שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

22/10/2009 | 07:33 | מאת: גלי

לפני כמה ימים עברתי טיפול שורש שני, במהלך הטיפול נשברה לרופאה מחט הטיפול בתוך אחת התעלות מבלי יכולת להוציא אותה,בצילום שנערך נראה חלק מהמחט בסוף התעלה. נאמר לי שזה יכול לקרות ואין חשש מזיהום. האם זה אכן קורה והאם זה בסדר להשאירה שם? תודה גלי.

22/10/2009 | 19:15 | מאת: ד"ר גיא וולק

גלי שלום, להערכתי ולנסיוני אין שום בעיה עם מצב כזה,אבל אם אינך בטוחה בחוות דעתו של הרופא, ניתן ואולי אף מומלץ להיבדק אצל רופא מומחה לטיפולי שורש, וחוות דעתו תהיה הקובעת. רופא כזה נקרא "אנדודונט" והוא רופא שיניים שעבר הכשרה מיוחדת בתחום טיפולי השורש. ניתן לקבל הפניה באמצעות המלצה מחבר/מכר/קרוב משפחה שטופל אצל אחד כזה, או אפילו מקופת חולים- שמפנה לפעמים כאשר יש טיפולי שורש מוכבים שמצריכים מומחיות מיוחדת כזו. בכל מקרה בהצלחה בהמשך הטיפול

מנהל פורום טיפולי שורש