עלות טיפול שורש בשן אחרונה תחתונה

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

21/10/2009 | 21:28 | מאת: יעל

שלום, הייתי רוצה לדעת מה טווח העלויות לטיפול שורש לשן אחרונה תחתונה, לא ידוע לי כמה תעלות אל מניחה שלפחות שתיים. קיבלתי הצעת מחיר לטיפול שורש 600 ש"ח+מימת סידן650 ש"ח+ מבנה 550 ש"ח האם אלו מחירים נורמליים או שעליי להתייעץ במקום אחר? אני רוצה לציין שאני מרוצה מהמרפאה ומומחה החניכיים שטיפל בי, על כן חשוב לי גם מי מטפל בי. תודה מראש

21/10/2009 | 21:42 | מאת: ד"ר גיא וולק

יעל שלום, אין זה מתפקידו של הפורום לעסוק בעניינים כספיים, ויחד עם זאת המחיר על פניו נשמע הגיוני. ניתן כמובן תמיד לקבל חוות דעת נוספת והצעת מחיר, ולו רק כדי להרגיש שעשית את "שיעורי הבית" בכל מקרה בהצלחה בטיפול

מנהל פורום טיפולי שורש